Peter Loef Piano- en Keyboardlessen soest
Piano/Keyboardles in regio Amersfoort/Utrecht?

Op Pianoles voor jong en oud bij Peter Loef

Als u binnenkomt op deze pagina,kijkt u dan eerst eens naar de home pagina.Deze is bedoeld als startpagina.Daarna kunt u voor meer info naar pagina 2 gaan.Mvg,Peter Loef

 Ik hou rekening met uw muzikale smaak en voorkeur. Afhankelijk van uw voorkeur kan er tijdens de les pop, klassiek, jazz of blues behandeld en gespeeld worden. Ik ben erg flexibel en pas mij aan aan uw wensen en dat is meteen een sterk punt in mijn lesgeven.

Tijdens de les geef ik ook inzicht in de muziektheorie. Ik leg dan de toonsoorten uit en de opbouw van de akkoorden. Dit maakt het notenlezen uiteindelijk gemakkelijker en stelt u in staat om zelf muziek te componeren. 

De pianolessen worden bij mij thuis in Soest gegeven, maar het is ook mogelijk om bij u thuis les te krijgen. Het lesmateriaal wordt door mij verzorgd ,maar u kunt ook zelf muziek meenemen of ideeën aandragen. 

Pianoles kinderen, Soest, keyboardles, Peter Loef

Pianoles Kinderen

Door de jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd met het lesgeven aan kinderen,weet ik hoe belangrijk het is dat de basis goed is,dus het leren van notennamen, notenlengtes en muziektermen. Ik werk systematisch en kan goed uitleggen! Ook kan ik goed met kinderen omgaan! 

Aan het eind van ieder seizoen is er voor de kinderen een leuke voorspeelmiddag met onder andere ensemblespel. Uiteraard mogen familie en vrienden hierbij aanwezig zijn, zodat uw kind de vorderingen aan iedereen kan laten horen. Wilt u uw kind aanmelden? Maak dan direct een afspraak voor proefles. 

pianoles, volwassenen, Soest, Peter Loef

Pianoles Volwassenen

Heeft u vroeger piano of keyboard gespeeld en wilt u het weer oppakken? Of heeft u er juist altijd van gedroomd om mooi piano of keyboard te spelen? U bent nooit te oud om het te leren.

Pianospelen is namelijk niet alleen leuk voor kinderen, maar  ook op latere leeftijd is het nog steeds mogelijk om piano te leren spelen of de draad van vroeger weer op te pakken. Voor u het weet speelt u für Elise of een mooi nummer uit de top 40. Bovendien kunt u leren improviseren in klassiek, blues en jazz.

Samen componeren is  mogelijk. Ik verwonder me er dagelijks over, dat met dezelfde toonladders en akkoorden nog steeds prachtige nieuwe muziek gemaakt wordt. Met mijn  begeleiding kunt u dat ook. De piano- of keyboardles kan worden afgestemd op het niveau en de wensen van de cursist. Neem dus gerust contact op!

Keyboardles

U begint met een lesmethode,zodat u stap voor stap leert keyboard te spelen. Ik combineer het met een pianomethode, zodat u ook de noten voor de linkerhand leert lezen en spelen. Dit geeft u de mogelijkheid om blues-en boogie woogiestukken te spelen of andere stijlstukken. Als u de methode doorgewerkt heeft, bent u in staat om popnummers te spelen.

 

Tarieven pianoles & keyboardles

 15 euro per 30 minuten (bij mij thuis)

€ 17,50 euro per 30 minuten (les aan huis)

 

De schoolvakanties worden aangehouden.

 

Belangrijk om te weten:

- Betalingen dienen in het begin van de maand gedaan te worden
- In onderling overleg is het mogelijk om verzuimde lessen in te halen
- Moet u toelatingsexamen doen voor het conservatorium? Ik kan u helpen met de voorbereiding.
- Maandag tm Vrijdag zijn de lestijden 9.00u tm 22.00u en op zaterdag 9.00u tm 15.00u
- Ik ben erg flexibel, ik kan ook bij u thuis lesgeven. Ik geef pianoles/keyboardles in de volgende plaatsen: Soest - Baarn - Amersfoort - Vathorst - Hoogland - Nieuwland - Zeist - Hilversum - Bunschoten  Spakenburg - Bilthoven - Huis ter Heide - Maarssen - Driebergen - Maarn -  Doorn - Laren-Almere en Utrecht

Video's pianospel Peter Loef

Benieuwd naar mijn pianospel? Hieronder ziet u enkele video's van het concert dat ik gaf in de Oude Kerk in Soest. Deze video's zijn het bekijken en beluisteren waard en zo krijgt u een indruk van mijn pianospel. Als u twee keer op de video klikt dan krijgt u het beeld op volle scherm.